Viziune si misiune

Pentru mine, antreprenoriatul este îmbinarea perfectă dintre munca zilnică pentru asigurarea unui trai decent și independența de care fiecare individ are nevoie pentru a se exprima, pentru a fi creativ și, până la urmă, fericit.

Misiunea companiei pe care am creat-o este sa venim in sprijinul firmelor mici si mijlocii, sa le intelegem nevoile si sa gasim solutiile IT optime. Analizand piata actuala de software, am constatat o abundenta a produselor standardizate ERP, CRM si WMS. Majoritatea acestor solutii vin cu costuri de achizitionare si implementare extrem de ridicate, greu accesibile pentru companiile mici si mijlocii. Scopul nostru este sa aducem astfel de solutii la preturi avantajoase companiilor in curs de dezvoltare, pentru ca VREM SA NE DEZVOLTAM IMPREUNA.

Orice manager doreste ca activitatile din companie sa fie gestionate corespunzator. Optimizarea inseamna Eficienta, iar Eficienta inseamna Profit. Specialistii nostri analizeaza fluxul de activitate si directioneaza resursele IT spre nevoile de dezvoltare ale companiei dumneavoastra, pentru ca VREM SA GANDIM EFICIENTA IMPREUNA.

Echipa INCOROM este mereu pregatita sa accepte noi provocari, sa intuiasca si sa faciliteze dezvoltarea companiei dumneavoastra. Vom fi mereu alaturi de clientii nostri, astfel incat solutiile IT furnizate de noi sa devina un aliat puternic si de incredere in incercarea acestora de a depasi eventualele bariere, pentru ca SUCCESUL DUMNEAVOASTRA INSEAMNA SI SUCCESUL NOSTRU.

Ing. Traian Zvirid
Manager INCOROM