Testimoniale

Esti aici: Acasa Testimoniale

Incorom - un partener de incredere!

O spun din convingere, iar convingerea a venit din colaborarea de 5 ani cu Incorom si adaug intentionat si numele administratorului Traian Zvirid.

Sunt Dan Alexandroaie, Director Service Termotehnica la Robert Bosch SRL, filiala in Romania a firmei germane Robert Bosch GmbH.

In calitatea pe care o am, o prioritate absoluta este satisfactia clientilor. Asa a aparut ideea de a intra in legatura directa cu clientii nostri de echipamente de incalzire casnice marcile Bosch, Buderus si Junkers. Strategia noastra se bazeaza pe asigurarea serviciilor catre clientii finali printr-o retea de Parteneri Recomandati de Service, care sunt firme alese, autorizate cu personal scolarizat de catre noi si care ne pot reprezenta. Calitatea serviciilor prestate la client este esentiala. Asa am luat decizia de a deschide o punte intre clienti, Parteneri de Service si noi prin intermediul Call Center-ului. Pentru ca un asemenea proiect sa poata functiona trebuia dezvoltat un software care sa gestionezez procesele definite.

Firma Incorom ne-a oferit o solutie moderna: 2 aplicatii online, securizate, interconectate, foarte usor de utilizat.

Un avantaj deosebit al colaborarii cu Incorom si cu Traian Zvirid personal a fost si este disponibilitatea 24 din 24 si flexibilitatea dovedita. Ori de cate ori am avut nevoie de o interventie in aplicatie din partea Incorom, am avut-o neintarziat..

Foarte interesant, ceea ce nu imi imaginam nici pe departe la demararea colaborarii cu Incorom, este implicarea activa in dezvoltarea aplicatiilor. Astfel intalnind diferite situatii si tinand cont de strategia proprie am operat in 5 ani circa 30 de upgrade-uri (toate reprezentand evolutii fata de versiunea initiala), iar multe dintre sugestii au venit chiar din parte Incorom.

Astazi Incorom face parte din viata mea si a colegilor si partenerilor care utilizeaza solutiile oferite de Incorom..

Recomand Incorom!


Dan Alexandroaie
Robert Bosch


Am inceput colaborarea cu Incorom, in mod deosebit cu Traian Zvirid, fara a avea cunostinte despre experienta lor in domeniu. De la un singur proiect, datorita flexibilitatii si deschiderii companiei, am continuat sa creem impreuna diverse proiecte, dezvoltand astfel un parteneriat, avantajos nu doar financiar, depasind limitele outsourcing-ului.

Iulian Suciu
Innovative Project Concept


Promptitudine si profesionalism sunt cuvintele ce au marcat inceputul colaborarii societatii noastre, softul Magazinului HISPANITAS, site-ul www.hispanitas.ro. Pe langa criteriile profesionale am apreciat si calitatea oamenilor cu care am interactionat: deschisi, receptivi, suportivi si... umani. Au venit cu sugestii si recomandari, s-au implicat acolo unde au stiut, au reactionat prompt la toate solicitarile noastre... Pentru intreg sprijinul acordat , pentru deschiderea de care dati dovada cat si pentru foarte buna gestionare a tuturor proiectelor, va multumim!

Echipa Hispanitas
Hispanitas


Daca iti doresti o solutie software tailor made pentru businessul tau, atunci ai ajuns unde trebuie. Incorom ne-a ajutat sa integram un sistem complex de baze de date interdependente, program de gestiune si acces cu raportare directa. Intuitiv, livrat rapid si cu un customer support ireprosabil. Bravo!

Dimitrie Stanescu
Titan Academy


Colaborarea noastra, cel putin din punctul meu de vedere, a fost si este mai mult decat OK

Adrian Cadariu
C.D.A. & Camardu


Lucrez de ani buni cu aceasta echipa. Si nu a existat niciodata situatia in care echipa Incorom sa nu imi gaseasca solutia optima. Ceea ce e si mai frumos, este ca eu si cu ei am format o echipa atunci cand am avut de lucru impreuna. O relatie profesionala bazata pe respect si prietenie!

Cum i-as descrie? Inventivi, creativi, prompti...i-as recomanda oricand pentru profesionalismul lor!

Mirela Radulescu
Colegiul Farmacistilor din Romania


Colaborarea cu Incorom a decurs bine inca de la prima vizita, echipa lor reusind sa imi ofere solutia optima de gestiune pentru businessul meu, o solutie complet adaptata necesitatilor mele si foarte intuitiva. Aceasta reusita ma determina sa mai apelez la ei ori de cate ori voi avea nevoie, pentru solutii software personalizate.

Stefan Motoi
Magazinul Oana


In cei cinci ani de colaborare, echipa Incorom a dat dovada de devotament, implicare, punctualitate si seriozitate in rezolvarea problemelor sau in dezvoltarea proiectelor. Sunt inovativi si ne-au stat la dispozitie cu sfaturi in momente de criza. Ne dorim ca aceasta colaborare sa fie cat mai de lunga durata.

Multumim Incorom!

Corina Mihai
Brashmore Franchising Company