Prezentare

Esti aici: Acasa Prezentare

INCOROM este o companie privata cu capital 100% romanesc, avand sediul in Ploiesti, judetul Prahova.

Firma a fost infiintata in anul 1992, iar din 2004 are ca obiect de activitate crearea si mentenanta de software personalizat pentru domenii variate (CAEN: 6201) . In ultimii 20 ani, compania si-a diversificat constant activitatea, oferind si servicii de web-design, retelistica si consultanta IT. Acest fapt a condus la o crestere importanta a portofoliului de clienti si a cifrei de afaceri anuale.

In momentul de fata, deservim clienti din domenii precum termotehnica, retail, service auto, online shopping, comert, carora le oferim dezvoltare si mentenanta pentru solutii software personalizate, functionale atat in reteaua proprie, cat si online. Printre clientii INCOROM se numara ROBERT BOSCH Romania, Colegiul National al Farmacistilor, NEPTUN SA, CDA CAMARDU, TERMO SERVICE 2000, LABOREX si alte companii extinse geografic in toata tara si chiar in strainatate.

De asemenea, compania noastra a creat solutii software personalizate pentru domeniul HoReCa, unde deservim mai multi clienti din industria alimentatiei publice, cum ar fi lanturile de restaurante DaVinci si Tres Olivos din Ploiesti, de care ne leaga o colaborare de peste 6 ani. Solutia conceputa de noi se numeste Income RESTO si acopera atat activitatea de comanda si servire, cat si gestiunea necesara acestui tip de afacere.

La acestea se adauga numeroase aplicatii personalizate in domeniile auto, medical, comercial, vamal si logistica, retail, care imbina tehnologii software de actualitate cu interfatarea unei game variate de echipamente hardware: imprimante specializate, cititoare de coduri de bare si carduri, monitoare touchscreen, dispozitive mobile etc.

In plus, au fost realizate si proiecte web care au condus la stabilirea unei relatii de durata cu clientii, ce au dorit dezvoltarea pe termen lung a proiectelor aflate in derulare. Domeniile de activitate atinse: medical, service auto, prestari servicii, alimentatie publica, sisteme CRM, gestiune, solutii de vanzare, prezentare web pentru companii.

Toate solutiile oferite de INCOROM sunt dezvoltate intern si permit adaptarea la orice situatie pe care compania dumneavoastra doreste sa o automatizeze.