Testimoniale

Esti aici: Acasa Testimoniale

Incorom - un partener de incredere!

O spun din convingere, iar convingerea a venit din colaborarea de 5 ani cu Incorom si adaug intentionat si numele administratorului Traian Zvirid.

Sunt Dan Alexandroaie, Director Service Termotehnica la Robert Bosch SRL, filiala in Romania a firmei germane Robert Bosch GmbH.

In calitatea pe care o am, o prioritate absoluta este satisfactia clientilor. Asa a aparut ideea de a intra in legatura directa cu clientii nostri de echipamente de incalzire casnice marcile Bosch, Buderus si Junkers. Strategia noastra se bazeaza pe asigurarea serviciilor catre clientii finali printr-o retea de Parteneri Recomandati de Service, care sunt firme alese, autorizate cu personal scolarizat de catre noi si care ne pot reprezenta. Calitatea serviciilor prestate la client este esentiala. Asa am luat decizia de a deschide o punte intre clienti, Parteneri de Service si noi prin intermediul Call Center-ului. Pentru ca un asemenea proiect sa poata functiona trebuia dezvoltat un software care sa gestionezez procesele definite.

Firma Incorom ne-a oferit o solutie moderna: 2 aplicatii online, securizate, interconectate, foarte usor de utilizat.

Un avantaj deosebit al colaborarii cu Incorom si cu Traian Zvirid personal a fost si este disponibilitatea 24 din 24 si flexibilitatea dovedita. Ori de cate ori am avut nevoie de o interventie in aplicatie din partea Incorom, am avut-o neintarziat..

Foarte interesant, ceea ce nu imi imaginam nici pe departe la demararea colaborarii cu Incorom, este implicarea activa in dezvoltarea aplicatiilor. Astfel intalnind diferite situatii si tinand cont de strategia proprie am operat in 5 ani circa 30 de upgrade-uri (toate reprezentand evolutii fata de versiunea initiala), iar multe dintre sugestii au venit chiar din parte Incorom.

Astazi Incorom face parte din viata mea si a colegilor si partenerilor care utilizeaza solutiile oferite de Incorom..

Recomand Incorom!


Dan Alexandroaie
Robert Bosch