Prezentare   Produse   Servicii   Parteneri   Contact  
 

Dezvoltare software
Obiectivul principal al firmei noastre este dezvoltarea de produse software de incredere, la preturi accesibile firmelor mici si mijlocii. Suntem specializati in solutii de tip ERP, CRM si WMS, bazate pe o cunoastere aprofundata a lucrului cu baze de date. Folosind cele mai puternice tehnologii, solutiile oferite de noi tind spre un singur scop, acela de a satisface nevoile afacerii dumneavoastra. Dezvoltarea si implementarea solutiilor noastre se face in stransa legatura cu clientii pentru a imbina avantajele unui mediu software intregrat de calitate cu specificul fiecarei companii.


Servicii web.
Daca doriti promovarea imaginii dumneavoastra pe web sau aveti obiective mai ambitioase de extindere a afacerii pe Internet, firma noastra va ofera solutiile dorite. Beneficiand de colaborarea cu o echipa talentata si inovativa, imaginea firmei dumneavoastra va avea numai de castigat. De asemenea solutiile noastre bazate pe PHP si MySQL sau PostgreSQL, vor fluidiza relatia dumneavoastra cu clientii, deschizand noi oportunitati.


Consultanta IT.
Cu o experienta vasta in domeniul calculatoarelor, atat hardware cat si software, precum si in domeniul retelisticii si Internetului, firma noastra este partenerul de care aveti nevoie pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra in domeniul IT.


Outsourcing IT.
Colaborarea in domeniul IT cu alte companii a demonstrat ca echipa noastra este un aliat de incredere in realizarea de sisteme informatice complexe. Suntem pregatiti sa ne folosim resursele disponibile pentru a participa la dezvoltarea de proiecte software de anvergura. Experienta si seriozitatea ne recomanda!


prezentare | produse | servicii | parteneri | contact
©1992-2006   Incorom srl